Voor de deelnemers, maar ook voor de organisatie, is het belangrijk dat er veel publiek langs het parcours staat om te genieten van al het moois wat de wagenbouwers en andere deelnemers hebben gemaakt. Uw massale aanwezigheid is voor iedereen de spreekwoordelijke  ‘slagroom op de taart‘. Wij hebben daarom besloten om voor de 20e Blaalse Lichtsstoet slechts 1 lot van 1 euro als entree te heffen in de verwachting dat nog meer mensen naar Bladel komen om deze mooiste optocht te bekijken.

Maar om de Blaalse Lichtstoet toch te kunnen organiseren hebben wij wel inkomsten nodig om onder andere de deelnemers een goed start- en prijzengeld te kunnen bieden.

Daarom organiseren wij tijdens de 20e Blaalse Lichtstoet  een loterij waarvan de opbrengst het mogelijk maakt om deze optocht te blijven organiseren.

Er zijn prachtige interessante prijzen te winnen die het de moeite waard maken om loten te kopen, het kan zomaar zijn dat u ‘miljoenen wint in de staatsloterij’ of dat u een rondvlucht maakt in een ballon of vliegtuig. Of wat denkt u van een aantal dagen lekker relaxen in een mooie bungalow van Landal Greenparks.  Of misschien bent u toe aan een nieuwe koelkast van Verhagen of nieuwe fiets van de Bito, die kunt u ook zomaar winnen en de eigenaar van worden! Of wordt u een keer graag wakker en wordt het ontbijt op bed verzorgd. Of gaat u liever een keer lekker ‘s-avonds dineren. Het kan u allemaal overkomen! Wie kan er in een echte sportwagen rijden, dat is toch niet voor iedereen weggelegd! U kunt dat misschien binnenkort wel!

De loten kosten maar één Euro, dus voor de prijs hoeft u het niet te laten. En hoe meer u er koopt des de groter wordt uw winstkans.

Op de tabs hiernaast staat verder informatie over het prijzenpakket en het reglement van deze loterij.