“Prins Johan 11.0, de 48ste Prins der Muggezifters”

Prins Johan 11.0, in het dagelijks leven bekend als Johan van Spreuwel. Hij is net 35 en is getrouwd met Loes. Samen hebben ze twee kinderen dochter Zoë van 5 jaar oud en zoon Seff van 3.

Johan is een carnavalsvierder in hart en nieren. Sinds 1999 is hij al lid van J.V. De Barbiertjes uit Netersel en heeft hij met deze wagenbouwgroep al jarenlang de optocht voorzien van een prachtige wagen. Johan liep dan vaak voorop als begeleider van de wagen. Misschien herinneren jullie hem nog als de keizer Caesar helemaal voorop. In al die jaren heeft hij in bestuursfuncties gezeten en is hij ook twee jaar voorzitter van de Barbiertjes geweest. Nu helpt hij de nieuwe generatie zo af en toe nog mee om zijn ervaringen over te dragen en uit te wisselen.

In het dagelijkse leven werkt Johan al zo’n 15 jaar binnen de intensieve zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Waarvan de laatste 8 jaar bij ASVZ in Udenhout. Daar werkt hij binnen de dagbesteding als persoonlijk begeleider.

Hij is ook nog van kinds af aan al lid van de voetbalvereniging van Bladel. Bij Bladella is hij inmiddels alweer 10 jaar de spil van het vierde elftal. Zo is hij speler, leider en trainer van Bladella 4.

Maar voor dit jaar gaat hij de kleuren van zijn 2 favoriete clubs combineren. Hij pakt het blauwe van Bladella en voegt hier het rode en gele van de Barbiertjes aan toe. Samen vormt deze driekleur de carnaval van Bladel. Wij zijn als C.V. De Muggezifters dan ook geweldig blij en trots dat Johan 11.0 juist in dit jaar onze scepter wil zwaaien en dat in zijn Prinsennaam deze vooruitgang zelfs verwerkt is. Uiteraard is de optocht in zijn nieuwe vorm ‘De Blaalse strip’ het belangrijkste speerpunt, maar vol overgave zal hij ons allemaal gaan leiden in carnaval 2019. Van ZoKifeest tot aan de tent op de markt.
Dit zal hij gaan doen onder het motto:
Carnaval in Den Herd of in de tent, zorg dè ge erbij bent!