Namens carnavalsvereniging de Muggezifters van harte een Gelukkig Nieuwjaar gewenst. Een nieuw jaar dat nieuwe dingen zal brengen. Nieuwe en vernieuwde maar vertrouwde activiteiten. Aan tradities moet je niet teveel veranderen, maar de Muggezifters zijn niet bang om op sommige momenten een nieuwe weg in te slaan.

 

De zittingsavond is sinds de oprichting van de carnavalsvereniging niet meer weg te denken van de kalender. Een avond vol spetterende optredens van – meest – lokale artiesten en sterren. Zo ook dit jaar. De satire blijft want dat hoort bij carnaval; het is alleen de vorm die elk jaar verandert. Vier avonden lang staan de artiesten klaar om het publiek te vermaken; oude en nieuwe gezichten wisselen elkaar af. Zo is de organisatie erg blij met de toegezegde optredens van de jeugd PGL en de ‘grote’ Percussie Groep L’Union.

Hein van Eekert is er dit jaar weer bij en zal samen met ‘De Gezusters’ een act brengen, die ‘Fris en Fruitig’ heet. De artiesten kennende, zal het om te gieren zijn. Hoor je ’m al: ‘Hòòòòòòòiiiiiii”!! Uiteraard zal High Energy niet ontbreken en komen tonpraters Peter van der Maas en Christel van den Dungen naar Bladel.

 

 

Jack Vosters heeft een act in voorbereiding waarmee hij het publiek zeker zal vermaken. De avond zal afgesloten worden met het nieuwe Bladelse carnavalslied, gezongen door ‘De Muggezingers‘.

 

De eerste voorverkoop zal op zaterdag 13 januari zijn in Den Herd. Om 10.00 uur worden de eerste kaarten verkocht; wie vooraan wil zitten, zal op tijd op moeten staan.
De andere voorverkoopdagen zijn op 19, 23 en 29 januari,
telkens van 19.00 uur tot 20.00 uur
in Den Herd.
De zittingsavonden zijn dit jaar op 27 januari en 2 en 3 februari; de zittingsavond speciaal voor leden van de seniorenvereniging is op 26 januari.

Bron:  Renate Pijnenburg PC55