Na de daverende successen van de afgelopen jaren vindt er op zaterdagavond 8 juli op de Markt van Bladel wederom een groots muziekfestival plaats, georganiseerd door CV de Muggezifters.
De entree is gratis!
Diverse artiesten zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”. De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van: Debbie van Gisbergen

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Mijn naam is Debbie van Gisbergen, ik ben 25 jaar oud en kom uit Hooge Mierde. Na het afronden van mijn opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening ben ik sinds maart 2016 werkzaam als persoonlijk begeleidster. Hier begeleid ik jong volwassenen met een gedrags- en/of ontwikkelingsstoornis binnen een beschermde woonvorm.

Wat heb jij met muziek?
Op jonge leeftijd heb ik AMV- en dwarsfluit les gevolgd maar mijn echte passie voor muziek ontstond pas na mijn middelbare school. In 2008 werd er een nieuw koor opgericht in Hooge Mierde, nu genaamd Nova en hier ging ik bij. Waar ik voorheen te verlegen was om op het podium te staan begon ik er nu steeds meer van te genieten. Het dwarsfluit spelen liet ik voor wat het was en ik begon met zingen. Gaandeweg kwam daar een beetje piano en gitaar spelen bij, daar kun je jezelf immers mee begeleiden en met een dwarsfluit niet. Met Nova heb ik veel geweldige shows mogen geven met als hoogtepunt in januari 2016 ‘Nova Late Night’. Ook daarbuiten heb ik mooie optredens mee mogen maken zoals het zingen met het harmonieorkest St.-Willibrordus uit Casteren, drumband Concordia, de percussiegroep van fanfare Wilhelmina en recent een fantastisch optreden ‘the Magic of Musical’ in den Herd in Bladel. Sinds september zit ik bij zanggroep Myrtha Musica en volg ik zanglessen bij Christianne Celis. Nu mag ik aan dit rijtje straks een optreden bij 100% Blaal toevoegen!

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
In 2015 en 2016 was ik als bezoeker op 100% Blaal en dit was een groot feest. Mooi weer, koude drankjes en goede muziek, wat wil een mens nog meer. Mooi om te zien wat een talent er in de Kempen zit. Ook dit jaar staan er weer goede artiesten op het podium. Ik verwacht daarom dat het dit jaar weer net zo’n geweldig spektakel gaat worden als voorgaande jaren.

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Hier moet je bij zijn, dus blok zaterdagavond 8 juli in je agenda in kom naar de markt in Bladel!