Na de daverende successen van de afgelopen jaren vindt er op zaterdagavond 8 juli op de Markt van Bladel wederom een groots muziekfestival plaats, georganiseerd door CV de Muggezifters.
De entree is gratis!
Diverse artiesten zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.
De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van: Carmen van Moll

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Mijn naam is Carmen van Moll, ik ben 16 jaar oud en kom uit Bladel. Ik heb net mijn examens gedaan op het VMBO van het Pius X College en als het 100% BL is hoop ik geslaagd te zijn. Ik vind zingen het leukste wat er is en ik ben daarom ook veel met zingen bezig!

Wat heb jij met muziek?
Als klein meisje stond ik al te zingen voor de spiegel en het was mijn droom om een keertje op te mogen treden voor heel veel mensen. In 2012 ging ik op zangles om nog meer te leren over de techniek van zang. Ik ben zo iemand die de hele dag door zingt en elk liedje wat op de radio komt kent. Ik vind het leuk om mensen te laten zien waar ik heel veel plezier in heb en daarom hou ik ook zo van optreden.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
In 2015 en 2016 was het geweldig. Goede artiesten, lekker weer, veel mensen en heel veel gezelligheid. De Ofgezatband is een ontzettend goede band met leuke liedjes in hun repertoire. Ik vind het hartstikke gaaf om op 8 juli op te mogen treden met deze band.

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Nog niks te doen op zaterdagavond 8 juli?
Kom dan genieten van muziek en gezelligheid op de markt in Bladel.