opvolger-2017flyer-bmp-2017

Het is nog maar even ‘zweten’ voor Prins Carnaval 2017
die in afwachting is van zijn bekendmaking
op zondag 8 januari.

Het aftellen is begonnen…..!

 

Al maanden worden in petit comité voorbereidingen getroffen en de kandidaat-Prins voorbereid op deze zeer begeerde functie.
Bent U ook benieuwd wie de opvolger wordt van Prins Zjos Portjéé?  Kom dan zondag 8 januari 2017 naar de Bonte Mugge Party. Het programma begint om 13.49 uur in Den Herd.

muggenlarvenTijdens een leuk programma zullen zowel de Jeugd-Prins(es) van de Muggelarven en  Prins Carnaval van De Muggezifters op een ludieke wijze worden gepresenteerd.

Voor de Pauze is er een gevarieerd programma met onder meer de bekendmaking van de jeugd Prins, optredens van High Energy en de tonprater Frank Schrijen. Daarnaast zullen wij op gepaste wijze afscheid nemen van Adjudant Gert-Jan en Prins Zjos Portjéé.

Wie-wordt-de-volgende?Prinsenraden:
Tot aan de pauze kun je nog meedoen aan het Prinsenraden. Je kunt de naam van jouw kandidaat-prins in de daarvoor bestemde bus doen die in de foyer staat. Je maakt hiermee kans op een van de drie prijzen,  onder andere geschonken door Grand Café LLamar.

 

Logo BroederschapDe Broederschap van Prinsen zal een poging wagen om, de dan oud-Prins,  Jos in een pré-opnameprocedure op te nemen in dit illustere gezelschap.

Als afsluiting voor de pauze zal het carnavalslied 2017 worden gepresenteerd. Dit jaar wordt dit lied, met tekst van Stephan en Fred van Avendonk en op muziek gezet door Chris van de Vijfeijke, gezongen door niemand minder dan oud-Prins Jos Panjoel.

Na de pauze staat het programma volledig in het teken van de presentatie van de Prins 2017.
De bekendmaking wordt vervolgd met een Prinsenreceptie en een gezellige afsluiting.
Muzikaal wordt deze middag ondersteund door Chris en Joep van de Vijfeijke en
DJ Roberto Panjoel.

Graag tot ziens op zondag 8 januari in Den Herd vanaf 11 voor 2!  De entree is GRATIS.