Babette HoltmannNa het daverend succes van vorig jaar vindt er op zaterdagavond 9 juli op de markt in Bladel wederom een groots muziekfestival plaats, georganiseerd door CV de Muggezifters.
De entree is gratis!

Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.
Hieronder lees je alle ins en outs van: Babette Holtmann

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Ik ben Babette Holtmann, 35 jaar oud, mama van twee dochters en zangeres, actrice en coach van beroep. Daarnaast ben ik opgegroeid in Bladel en een ex-Pius X’er. Na zo’n beetje overal gewoond te hebben (De Verenigde Staten, Alkmaar en Utrecht) ben ik een vijftal jaren geleden neergestreken in Eindhoven. Ik ben een echte levensgenieter en probeer mijn leven dan ook te vullen met zoveel mogelijk vrolijke activiteiten en fijne mensen!

Wat heb jij met muziek?
Muziek is een basisbehoefte in mijn leven. Als ik last heb van mijn stem word ik poepchagrijnig. Het hoort gewoon bij mij. Ik zing vaak zonder dat ik er zelf erg in heb. Als ik hoofdpijn heb zing ik het er uit, werkt altijd. Het allerliefst zing ik met andere mensen, want samen kun je de meest te gekke harmonieën creëren. Of samen met mijn dochter liedjes zingen in gekke, niet bestaande talen, dat is ook een favoriete bezigheid.
Van kleins af aan zat het er al in, dus voor mij was het vanzelfsprekend om naar een conservatorium te gaan. In 2007 studeerde ik af aan de muziektheater afdeling in Alkmaar. Ik heb geluk gehad en prachtige rollen gespeeld in diverse mooie musicals. Nu heb ik een eigen musicalschool in Eindhoven, Centrum voor Musical, waar ik voorstellingen maak met groepen kinderen van 6 t/m 15 jaar. Ook geef ik veel privé zanglessen, o.a. bij Podium 10 hier in Bladel.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Poeh…geen idee eigenlijk. Om heel eerlijk te zijn verwacht ik niet echt iets. Ik heb er vooral heel veel zin. Een steengoede band, gezellige mensen en mooie liedjes. Verder laat ik het lekker op me af komen!

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Kom allemaal kijken, luisteren, meezingen, dansen en een borrel drinken op de markt!

100% BL