Nora KennisNa het daverend succes van vorig jaar vindt er op zaterdagavond 9 juli op de markt in Bladel wederom een groots muziekfestival plaats, georganiseerd door CV de Muggezifters.
De entree is gratis!

Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van: Nora Kennis

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Hoi, ik ben Nora, 17 jaar oud. Op het moment zit ik in 5 vwo op het Pius X en tijdens 100% BL zit ik middenin de proefwerkweek (joepie). Ik woon in Hapert, speel daar ook korfbal en hou me naast het lezen van boeken vooral bezig met muziek. Als ik anderen vraag om iets over mij te vertellen hoor ik vooral dat ik veel praat, veel huppel, veel weet en heel veel zing. Dat vind ik wel een passende samenvatting van mij.

Wat heb jij met muziek?
Muziek is voor mij een manier van verhalen vertellen, zowel mijn verhalen als de verhalen van anderen. Ik ben er elke dag (misschien zelfs wel de hele dag) mee bezig. Ik schrijf zelf nummers op piano en gitaar waar ik wel eens mee optreed, ik vind het geweldig als mensen me vertellen dat een liedje dat ik geschreven heb hen iets heeft doen voelen. Ik ben ook zo iemand die de hele dag door de gangen loopt te zingen. Mij hoor je aankomen. Het is geweldig om anderen dat wat jij het liefste doet te laten zien, daarom hou ik ook zo van optreden.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Afgelopen jaar heb ik ook al meegedaan met 100%BL en toen was de sfeer perfect: heerlijk weer, volle terrassen, goede, gezellige muziek. De Ofgezatband is ontzettend goed, dus daar zal zeker flink publiek op afkomen. Zelf treed ik weinig op met begeleiding van iemand anders (laat staan een hele band!) dus ik heb heel veel zin om niet in mijn eentje op het podium te staan. Ik heb de lijst met artiesten gezien en ik weet dat ze stuk voor stuk een onvergetelijk optreden neer gaan zetten. Nu nog zulk goed weer en we hebben de perfecte zomercarnaval.

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Kom vooral kijken, 100%BL wordt nog leuker dan vorig jaar!

100% BL