Nelleke van den Borne

Foto: Johan Moeskops | studio20

Na het daverend succes van vorig jaar vindt er op zaterdagavond 9 juli op de markt in Bladel wederom een groots muziekfestival plaats, georganiseerd door
CV de Muggezifters.
De entree is gratis!

Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van: Nelleke van den Borne

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Ik ben Nelleke van den Borne. In het dagelijks leven ben ik lekker veel bij mijn kids, onze dochter Juul van 5 jaar en onze zoon Abel van 2, en zing ik samen met gitarist Carlo Luijten in ons duo la’Muse. Ik ben getrouwd met Sem van den Borne. In mijn vrije tijd hou ik van gezelligheid, plezier maken, leuke dingen doen met mijn gezin en zingen uiteraard.

Wat heb jij met muziek?
Ik ben gek op teksten, het verhaal. Het leuke en fijne aan zingen vind ik om daar helemaal in te kruipen en het verhaal over te brengen. Maar muziek is altijd fijn. Een avondje nieuwe nummers ontdekken op YouTube, relaxte muziek in bad, zingen en dansen met de kids en ook poetsen wordt een stuk prettiger met een muziekje op.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Gezelligheid! Lekker samen muziek maken is een van de mooiste dingen die er zijn en dat zal het publiek dan ook zeker gaan ervaren.

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Kom allemaal naar de markt 9 juli en geniet samen met ons van een avond muziek, hopelijk zon en heel veel gezelligheid.

100% BL plaatsnaam