Op maandagavond 30 mei tijdens de jaarvergadering is het carnavalsseizoen 2015-2016 officieel afgesloten. Hieronder lees je een gedeelte uit het jaarverslag dat het jubileumjaar goed weergeeft. De tekst is opgesteld door secretaris Pieter Pijnenburg:

Het carnavalsjaar 2015-2016 is een succesvol jaar te noemen voor de C.V. Muggezifters.
We kunnen, ook naast de reguliere carnavalsactiviteiten, terugkijken op geslaagde jubileumactiviteiten.
Daarnaast was het een pittig jaar. Mede door de extra organisatie van de jubileumactiviteiten, maar ook in de personele bezetting wegens persoonlijke omstandigheden tijdens carnaval. Toch hebben we het voor elkaar gekregen. Dit alles tot stand gekomen door onze leden en aanverwante vrijwilligers. Dit verdient grote complimenten voor ieders inzet en betrokkenheid. Dit is de grote kracht van onze vereniging, die in kameraadschap deze mooie evenementen weet te organiseren!
De vereniging vraagt als aandachtspunt om nog meer sturing wat betreft de indeling personele bezetting tijdens de activiteiten. Het komend jaar gaan we daar met zijn allen een goede invulling aan geven zodat we nog plezier aan elkaar kunnen beleven.
De vereniging is in volle bloei. Een voorbeeld daarvan is de Jeugdcommissie. Komend jaar zal er met enkele “jeugdleden” hier invulling en uitbreiding aan gegeven gaan worden. Een ander voorbeeld is dat Oud-Prinsen betrokken worden bij het scholenproject “Carnaval Academy”. In een steeds nauwere samenwerking tussen Muggezifters, Jeugd, Vrijwilligers en Oud-Prinsen zien we de toekomst dan ook zonnig tegemoet! 

Rene en StefanTijdens deze vergadering heeft er ook een bestuurswissel plaatsgevonden:
Na jaren een bestuursfunctie te hebben gehad,
heeft René Heijmans zijn bestuurszetel doorgeschoven naar Stefan van Avendonk.
René bedankt en Stefan veel succes!

 

Nico van RooijEn Nico van Rooij beëindigt na 38(!) jaar zijn lidmaatschap van CV de Muggezifters.
Nico: “Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Die tijd is nu aangebroken”.
Een staande ovatie volgde en hiermee werd de inzet die Nico voor het carnaval in Bladel heeft gehad, onderstreept.
Nico bedankt voor alles!