Zaterdag 9 januari start de voorverkoop van de zittingsavonden.

De verkoop is van 10.00 uur tot 12.00 uur. (Het uitdelen volgnummers is vanaf 9.50 uur)
De verkoop vindt plaats in de Schouw bij Den Herd.

De voorverkoop voor de seniorenavond is aansluitend van 12.00 uur tot 13.00 uur. Ook in de Schouw en is uitsluitend voor leden van het KBO!

Zittingsavonden 2014De zittingsavonden-2016 van CV De Muggezifters, met Prins Zjos Portjéé, beloven mooie avonden te worden.

Terug van weg geweest:
Weer op het carnavalspodium staan Hein van Eekert en Frans Lenaers.
Deze twee ‘oude rotten in het vak’ kunnen als geen ander en ieder op hun eigen wijze, een humoristisch optreden verzorgen en bij eenieder de tranen over de wangen laten lopen.

De avond zal swingend worden geopend door de Percussie groep van L’Union, die een eigentijds muzikaal optreden verzorgt in combinatie met DJ Roberto.
Een spetterende opening kunnen we ons niet voorstellen!

Uiteraard is High Energy aanwezig en zal met drie groepen weer wervelende dansen verzorgen. De trainsters van deze sympathieke dansgroep zullen daarnaast zelf nog een verrassend optreden voor hun rekening nemen.

Jan Smets zal als ‘Blaalse Wendbuil’ zijn licht laten schijnen, op een echte carnavaleske wijze, over het reilen en zeilen in Bladel. Als geen ander kan Jan met zijn rake en scherpe teksten de notabelen van ons dorp en van daarbuiten op hun tekortkomingen en daden wijzen. De notabelen zijn dus gewaarschuwd! (Als je niet door de ‘Blaalse Wendbuil’ wordt vernoemd, ben je het afgelopen jaar niet opgevallen en moet je toch eens goed nadenken hoe je in 2016 gaat acteren…)

Voor een humoristische muzikale noot staan al jaren ‘De Gezusters’ garant. Met hun zoetgevooisde stemmen en creatieve teksten weten Petri, Nienke en Marjo telkens weer het publiek te vermaken.

Vorig jaar veroverde Christel van den Dungen als ‘Lies Teelor’ de harten van het Bladelse publiek. Dit jaar zal zij weer in de ton staan. In welke creatie zij dat zal doen, houden wij nog even geheim.

Nieuw:
Wij kijken ook met veel vertrouwen uit naar de nieuwe presentator, Jesper Soetens, die op zijn eigen wijze de avond ‘aan elkaar zal praten’.

Prins Zjos Portjéé:
Uiteraard zijn aanwezig Prins Zjos Portjéé met zijn adjudant Gert-Jan, de raad van Elf en Vorst Stefan, die samen aan het einde van de avond het Blaalse Carnavalslied ‘Schon Mugske‘, gezongen door Johan Pijnenburg jr., mede ten gehore zullen brengen.

Entreekaarten:
Je wilt deze veel belovende avond toch niet missen?
Dan kun je entreekaarten verkrijgen tijdens de voorverkoop op de volgende data:

  • Zaterdag 9 januari van 10.00 tot 12.00 uur in Den Herd (de Schouw)
  • Vrijdag 15 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Den Herd
  • Dinsdag 19 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Den Herd
  • Dinsdag 26 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Den Herd

Leden KBO-Bladel:
Voor de zittingsavond van vrijdag 22 januari zijn, alleen voor leden van de KBO-Bladel, kaarten te koop op zaterdag 9 januari van 12.00 tot 13.00 uur in de Schouw bij Den Herd.