In Memoriam Jan Moorman

Ons bereikte het bericht van het overlijden van Jan Moorman.
Jan was vanaf 1972 tot 1983 lid van onze vereniging.

Vanuit Eindhoven kwam Jan, met zijn echtgenote Riek, in Bladel wonen en
begon in de Prof. De Quaystraat een winkel in sportbenodigdheden.

Al spoedig na de oprichting van De Muggezifters werd Jan lid van de vereniging. Hij maakte jaren deel uit van de Raad van Elf, bemande diverse commissies en ontpopte zich als een waar verenigingsman en een echte kameraad. Voor de Raad van Elf, Prins en Grootvorst vervaardigde Jan prachtige goudkleurige hangers met de beeltenis van de Mug, die nu nog steeds in gebruik zijn.

Als echte teamspeler, hij was o.a. jaren een meer dan verdienstelijk doelman bij V.V. Eindhoven en stond hij 10 jaar bij het vaandelteam van Bladella onder de lat, wist hij als geen ander een band te scheppen tussen de leden en eenieder te inspireren.

Enkele jaren geleden werd Jan ernstig ziek. Door deze ziekte kwam er uiteindelijk op 79 jarige leeftijd een einde aan zijn leven. Een leven, waarin het op zeer jeugdige leeftijd overlijden van het enige kind van Jan en Riek, dochter Inge, een grote schaduw heeft geworpen.

In onze herinnering blijft Jan voort leven als een vriendelijke en minzame man die veel betekend heeft voor onze vereniging.
Wij wensen Riek heel veel sterkte toe en onze gedachten en medeleven zijn bij haar.

Grootvorst Johan

De eerste Raad van Elf 1971-1972

De eerste Raad van Elf 1971-1972. In het midden, staand, Jan Moorman.