DSC_2143Tijdens de gala-dinnershow zijn Lia en Peter Vugts, gastvrouw en gastheer van Den Herd, onderscheiden met
De Oppermug in de orde der Muggezifters.

 

De voorzitter richtte de volgende woorden tot hen:

De volgende twee mensen behoeven eigenlijk geen nadere introductie want iedereen kent hen. De vereniging heeft gemeend om juist tijdens ons jubileum deze twee bijzondere gastheer en gastvrouw eens extra in het zonnetje te zetten. Beste Muggezifters en Muggezifterinnekes ik wil graag op hun podium vragen Peter en Lia Vugts.

Beste Peter, Lieve Lia:
Al sinds 1988, toen Eric Janssen de scepter zwaaide over ons Muggerijk, zijn jullie gastheer en gastvrouw in Den Herd.
De Muggezifters zijn 43 jaar te gast in Den Herd dus jullie hebben al een groot deel van het bestaan van de Muggezifters meegemaakt.
Wij hebben in al die jaren met jullie zeer intensief mogen samenwerken. Jullie stonden altijd klaar voor ons. Maar wat erg belangrijk is dat die samenwerking altijd erg plezierig verliep. Ik zelf heb de laatste 22 jaar vrij intensief met jullie zelf mogen samenwerken en er is nog nooit een onvertogen woord gevallen.
Tevens willen wij via jullie ook jullie personeel bedanken want ook met hen is het, vooral  met de carnavalsdagen , altijd erg plezierig en constructief samenwerken.

Lieve Lia, Beste Peter: De algemene ledenvergadering van De Muggezifters heeft besloten om jullie, Peter en Lia Vugts, te benoemen tot Oppermug in de orde der Muggezifters.