Anneli Verhees.jpegOp zaterdagavond 4 juli vindt er op de markt in Bladel een groots muziekfestival plaats in het kader van het 44 jarig jubileum van CV de Muggezifters. De entree is gratis!Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van: Anneli Verhees

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Hé allemaal, Ik ben Anneli Verhees en ik woon in Utrecht, maar ik ben een echte Haopertse! Zo ben ik al jaren lid van muziekvereniging Kunst Adelt, toneelvereniging de Eenakter en dirigeer ik sinds anderhalf jaar zanggroep Tolad in Hoogeloon. Of ik er allemaal tijd voor heb? Jazeker! Voor leuke dingen maak je tijd…

Wat heb jij met muziek?
Het is mijn werk en ook nog eens mijn grootste hobby! Overdag werk ik als muziekdocent op het Elde College en in de avonduren ben ik graag op een ontspannende manier zelf met muziek bezig.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Ik denk dat het een heel gaaf feestje gaat worden! Het lijkt me leuk om verschillende talenten uit Gemeente Bladel eindelijk eens te horen die je alleen van naam kent! Zingen bij OfGeZatBand is voor mij nieuw, maar de bandleden niet! Met Jos en Jack heb ik al eerder in een bandje gezeten en met Peter heb ik al eens vaker een duet gezongen. Dat beviel ons erg goed dus gaan we met 100% BL weer doen! Kortom, voor mij een muzikale reünie!

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Allemaal komen en lekker mee zingen! Muziek is GAAF!

100% BL plaatsnaam