Anne-HoogendoornOp zaterdagavond 4 juli vindt er op de markt in Bladel een groots muziekfestival plaats in het kader van het 44 jarig jubileum van CV de Muggezifters. De entree is gratis! Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”.

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van Anne Hoogendoorn

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Ik ben Anne Hoogendoorn, 26 jaar en woon sinds een tijdje in Bladel. Oorspronkelijk kom ik hier niet vandaan, maar ik woon er super graag! Ik ben al erg lang met muziek bezig; toen ik 11 was, begon ik voor het eerst te zingen in een rockband. Uiteindelijk heb ik een zangopleiding gedaan en tot de halve finale van The Voice Of Holland gekomen. Het zingen staat nu even op een laag pitje, maar ik ben zeker van plan om dit weer uit te breiden. Om te beginnen op 4 juli met 100%-BL!

Wat heb jij met muziek?
Muziek is alles voor mij in het leven. Ik kan niet zonder en word er altijd door omringd. Als ik niet zelf optreed, dan vind ik het leuk om naar concerten te gaan en anderen te zien performen. Muziek speelt zich letterlijk altijd af in mijn leven; ik adem het.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Ik verwacht dat het één groot feest gaat worden! Een tijdje geleden mocht ik ook al optreden voor de Muggezifters; ze weten van feesten. In ieder geval is Bladel altijd erg bruisend op het gebied van activiteiten, dus ga ik er vanuit dat dat deze avond ook gebeurt!

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Maar één ding; kom allemaal naar de Markt in Bladel op 4 juli!

100% BL plaatsnaam