Christian GoossensOp zaterdagavond 4 juli vindt er op de markt in Bladel een groots muziekfestival plaats in het kader van het 44 jarig jubileum van CV de Muggezifters. De entree is gratis! Diverse artiesten van Bladelse bodem zullen onder begeleiding van de “OfGeZatBand” live zingen/optreden tijdens “100%-BL”. 

De komende weken zal een aantal van deze artiesten zich middels een foto en leuke wetenswaardigheden presenteren.

Hieronder lees je alle ins en outs van Christian Goossens:

Wie ben je? Vertel eens iets over jezelf:
Ik ben Christian Goossens, geboren in Mierlo en sinds een aantal jaren woonachtig in Bladel. Ik ben werkzaam als sporthalbeheerder bij de X – Sporthal in Bladel en tevens voor de Gemeente Bladel toezichthouder op de veiligheid van de speelvoorzieningen in Bladel, Netersel, Casteren, Hoogeloon en Hapert.

Wat heb jij met muziek?
Ik ben sinds mijn 14e Deejay geweest op diverse feesten, partijen en muzikale evenementen. Daarnaast ben ik zo’n kleine 20 jaar hobby zanger. Dit doe ik solo, met een repertoire van Elvis Presley tot bijvoorbeeld Django Wagner. Nederlandstalig en Engelstalig: het Engelstalige ligt mij iets beter. Dit neemt niet weg dat ik in december 2014 mijn eerste eigen cd single heb gepresenteerd wat wel een Nederlandstalig nummer is met de titel: “Zij laat de zon weer schijnen”. De plannen voor een tweede single zijn inmiddels in de maak. Ook heb ik in 2013 samen met een kameraad uit Mierlo (Jos Lenssen) als duo “De Wappers” de Bladelse carnavalsschlager mogen zingen voor de nu jubilerende Muggezifters. Deze hit “Okee doe mee” is ook een leuke ervaring in mijn artiestenloopbaan.

Welke verwachtingen heb je van het festival “100% BL”?
Ik verwacht heel veel (gezellige) mensen. Niet alleen omdat het een feest is voor de Bladelse gemeenschap, maar gewoon omdat men in een dorp als Bladel toch ook wel van gezelligheid houdt. Die ervaring heb ik ondertussen wel opgedaan in de tijd dat ik hier woonachtig ben. Ook is het met carnaval altijd supergezellig bij de Muggezifters, dat mede komt door de muzikale verzorging van de OfGeZatBand. De band die nu alle deelnemende artiesten zal begeleiden op het podium op de Markt.

Wat wil je nog aan de lezer kwijt?
Bij dezen de extra oproep aan iedereen, jong en oud, om vooral te komen kijken en luisteren naar de Blaalse artiesten (ook al zijn ze er dan niet geboren, haha). Misschien zijn het onbekende artiesten, toch kunnen ze voor u bekend zijn. Net als hun muziek overigens, want wellicht wilt u als publiek wel uit volle borst meezingen. En de entree is overigens voor iedereen gratis. Tot dan, tot 4 juli, tot 100%-BL!

100% BL plaatsnaam