Wél klant van de Rabobank maar nog geen lid van die bank?
Word dan deze week nog (gratis) lid en stem in april op de Muggezifters.
Hiermee ondersteun je ook direct jeugdvereniging “De Koekwauze”
(de toekomst van de wagenbouwers in Bladel)

RABOKEMP-RCC-2015-120x600
Ook dit jaar organiseert de Rabobank een actie om de clubkas te spekken. Met de Muggezifters nemen wij daar ook aan deel en vanaf 16 april kan jij je stem uitbrengen.
Rabobank Clubkas Campagne 2015
Rabobank De Kempen steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank De Kempen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op de Muggezifters uitgebracht worden, des te meer geld krijgt onze vereniging. De helft hiervan doneren wij aan JV “De Koekwauze
Twee ton
Dit jaar wordt een bedrag van € 200.000,- beschikbaar gesteld voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.
Iedere stemgerechtigde kan VIJF stemmen uitbrengen. Daarbij kun je maximaal TWEE stemmen aan dezelfde vereniging geven. Benader ook familieleden, buren, kennissen en vrienden om te stemmen op de Muggezifters.
Alleen leden van Rabobank De Kempen kunnen stemmen
Als je klant bent, ben je nog niet automatisch lid. Is iemand nog géén lid, maar wel klant van de Rabobank?
Dan kan hij/zij tot 15 maart 2015 lid worden en meestemmen voor deze campagne.
Klik hier om direct lid te worden van de Rabobank. Doen!