Zaterdag 31 januari, vrijdag 6 en zaterdag 7 februari 2015, aanvang avonden 19.49 uur.

Zittingsavonden 2014programma za 2015Cabaret, dans, muziek, zang, kolderieke humor, tonpraten, alle ingrediënten zijn aanwezig om er weer gevarieerde en geslaagde avonden van te maken.  Let wel: dit jaar geen 4 avonden, maar 3: zaterdag 31 januari, vrijdag 6 februari en zaterdag 7 februari 2015.

Aan de zittingsavonden verlenen zowel plaatselijke als regionale artiesten hun medewerking. Wie zijn dit? Wat te denken van de dames Petri Jobse, Marjo van Herk en Nienke van Lieshout die ons als de gezusters Rita, Bets en Jo zullen vermaken met liedjes en kolderieke sketches. Jan Smets kruipt weer in de huid van de Blaalse Wendbuil en de dans- en showformatie High Energy treedt met 3 groepen op: de mini’s, junioren en senioren. Het belooft een enorm dansspektakel te worden, het lijkt wel of de trainsters de lat elk jaar hoger durven te leggen. Ook Sem van de Borne keert weer terug, dit jaar als tonprater met zijn nieuwe creatie als Kerstman. Stefan Veroude en Tom Maas jr. zullen ons aan het eind van de avonden verrassen met een zelf geschreven Blaals carnavalslied. Van buiten de gemeentegrens komen de tonpraters Hans Verbaarschot (bekend van de afgelopen jaren) en Christel van den Dungen (nieuw in Bladel). Ook de cabaretgroep DeVeltOp uit Beek en Donk komt weer op de bühne en zorgt, zoals ze zelf zegt, voor “muzikaal komisch en kolderiek entertainment”.

De optredende artiesten zullen muzikaal ondersteund worden door het muggencombo, bestaande uit Jack Knook (bas), Guido Krekels (gitaar en sax), Louis Kaethoven (drums) en Jos Kaethoven (toetsen).

Het combo is ongewijzigd, dit kan echter niet gezegd worden van de raad van 11, deze raad heeft een geweldige verjongingskuur ondergaan en de leden zijn allemaal gestoken in een nieuwe kleurrijke outfit. Ook is er, naast de nieuwe prins uit het roemrijke Blaalse geslacht van de Faes, een nieuwe Vorst: Stefan Veroude, die op de Bonte Muggen Party zijn vuurdoop heeft gehad, wat hem prima afging. Betrekken we hierbij dat ook de aankleding van de zaal anders zal zijn en dat ook de presentator nieuw is in de persoon van Richard van Merode, dan kun je spreken van een frisse nieuwe wind binnen de Muggezifters.

_MG_0051_1776Wij maken dan ook van deze gelegenheid gebruik onze dank uit te spreken aan het adres van Harrie Fiers die de af afgelopen jaren niet alleen de presentatie van de avonden heeft verzorgd, maar ook de deelnemers op een prima wijze heeft begeleid. Ook de dames Jeanne Fiers, Lian Hooijen en Miep de Vocht zeggen wij dank voor de aankleding van de zaal de afgelopen jaren.

 

Voorverkoop kaarten zittingavonden