4 januari bekendmaking Bladelse Prins en nieuwe ….. en…

Flyer BMP 2015Wie wordt de nieuwe Prins in het jubileumjaar van de Muggezifters? Dit jaar zijn er veel mensen nerveuzer dan normaal, want de Muggezifters presenteren op deze dag meerdere debutanten en vernieuwingen. Afwijkend gedrag hoeft dit jaar dus niet uitsluitend op de nieuwe Prins te duiden. Daarom is het voor iedereen een aanrader om te komen ‘nieuwsgierigen’ en een middag vol plezier te beleven voor het hele gezin.

Volop feest in het jubileumjaar
Dit 44e jaar en daarmee het jubileumjaar, is in november afgetrapt met Carnaval Anders!

Daarmee wordt de Bonte Mugge Party al het tweede evenement maar wel het eerste hoogtepunt voor 2015. De nieuwe Prins wordt gepresenteerd evenals de nieuwe jeugd Prins(es). Beiden zullen weer op een verrassende manier naar voren gebracht worden. Verder zult u dit jaar kunnen zien, dat de jeugd niet alleen bij de Schoojers maar ook bij de Muggen de toekomst heeft.

Optredens van o.a. Rob Scheepers
Het programma bevat met Rob Scheepers, de meervoudige winnaar van het Keiebijters Kletstoernooi; een eerste garantie voor humor en succes. Een volgend succesnummer is één van de vaste onderdelen in de vorm van een optreden van High Energy. En hiermee houdt het nog niet op, want dit jaar wordt op de Bonte MuggeParty wederom het nieuwe Bladelse carnavalslied gepresenteerd.

Vertrekkende Prins
Het Broederschap der Prinsen zorgt, met een nog geheime act, voor een omlijsting van het vertrek van Prins Piet Culina. Wie hem op gaat volgen is slechts bij een handjevol mensen bekend die hierover niets loslaten. Maar als u toch een sterk vermoeden heeft, dan is het ook dit jaar weer mogelijk om op zondagmiddag een gokje te wagen en naar de naam te raden.

OfGeZatBand
Nadat de nieuwe Prins bekend gemaakt is en iedereen de kans heeft gehad om hem te feliciteren houden we nog niet op met het feest. U hoeft niet met lege handen de zaal uit te gaan en wordt in de foyer ontvangen door de OfGeZatBand die alvast een voorproefje op carnaval geeft.

Dit is nog niet alles….
We nodigen iedereen van harte uit om naar de Bonte Mugge Party te komen, die om exact 11 voor 2 begint.

Er is nog meer nieuws te melden maar dat doen we liever op 4 januari in de aanwezigheid van u als publiek!

De entree is GRATIS!