disney foto Marianne van EyndhovenTijdens de laatste Blaalse Lichtstoet hebben wij een reis voor 4 personen naar Disneyland in Parijs verloot.

De gelukkige winnares was Marianne van Eyndhoven uit Sint Michielsgestel.

 

Hieronder een kort reisverslag:

Eindelijk was het dan zover……6 juli 2014. Om 04.00 ging de wekker en om half 5 zaten we in de auto op weg naar frankrijk.  Na 5 uur kwamen we eindelijk bij het disneyhotel aan en kon onze magische weekend beginnen. Eerst even onze spullen op de kamer zetten en daarna meteen naar de walt disney studio. Hier zijn we begonnen met de studio tram tour maar algauw gingen we naar de achtbanen zoals de aerosmith.  Ook hebben we even onze schietkunsten getest bij buzz lightyear.  Omdat het slecht weer was zijn lekker wat wezen eten en gaan opfrissen voor dat we disney park in gingen.

Ook hier hebben we het erg naar ons zin gehad en hebben we ons als piraten gedragen bij pirates of the carribean en zijn we helemaal omhoog geklommen in de boomhut van peter en wendy. Het was er deze dag niet zo druk dus hebben nergens lang hoeven te wachten en als moesten we wachten dan was het niet erg want alles is zo mooi aangekleed zodat je genoeg te zien had tijdens het wachten. Ook hebben we even de parade gekeken met alle disneyfiguren en natuurlijk in de avond de lichtshow bij het kasteel. Na onze eerste magische dag zijn we terug gegaan naar het disneyhotel waar we heerlijk geslapen hebben.

De volgende ochtend alweer vroeg wakker omdat we natuurlijk gingen ontbijten met disneyfiguren, natuurlijk zijn we even op de foto geweest met mickey, tijgertje en knabbel en babbel. Na een lekker ontbijtje zijn we weer het park in gegaan en hebben we de attracties gedaan die we nog niet hadden gehad zoals de space mountain. Maar aan alles komt een eind en zo ook aan ons magisch weekend en zijn we die avond weer naar huis gereden. En deze magisch trip hadden we niet kunnen maken als we deze leuke prijs hadden gewonnen bij de lichtjes route in bladel, dus bij deze muggezifters BEDANKT!!!!!