van der heijden_DSC0304Tijdens het ZOKI-fist werd een van de meest belangrijke onderscheidingen van cv De Muggezifters uitgereikt aan
van der Heijden transport & logistiek bv.

 

Namens dit bedrijf nam Gert-Jan van der Heijden, directeur, deze prestigieuze onderscheiding in ontvangst.

Namens de Muggezifters richtte voorzitter Leo van Overbeek de volgende woorden aan de laureaat:

Wij kennen bij de Muggezifters maar een paar belangrijke onderscheidingen. Je moet dus echt iets bijzonders hebben gepresteerd wil je in aanmerking komen voor een onderscheiding.

Vooral D’n André is erg belangrijk en uniek.

Deze onderscheiding reiken wij al uit sinds 1994. De onderscheiding is vernoemd naar André van der Steen, de grote animator van de memorabele middag van het zorgenkind. De middag die wij vandaag het ZOKI-fist noemen.

Deze onderscheiding is dan ook voor mensen, bedrijven of instellingen die zich in het bijzonder inzetten voor onze geestelijk minder bedeelde evenmens.

D’n André 2014 wordt dit jaar uitgereikt aan Transportbedrijf van der Heijden en dan met name in de persoon van Gert-Jan van der Heijden. De directeur van dit mooie bedrijf. Wie kent dit mooie Bladelse bedrijf niet?! Sinds kort is het indrukwekkende arsenaal van rode vrachtwagens te bewonderen op het Kempische bedrijventerrein.

Transportbedrijf van der Heijden is een van de grote deelnemers aan de Truckrun die elk jaar door de Kempen trekt. Zij verlenen al meer dan 25 jaar hun medewerking hieraan met gemiddeld 20 trucks.

Deze truckrun, opgezet door een aantal chauffeurs uit de omgeving van Valkenswaard, is georganiseerd door het feit dat een aantal mensen met een verstandelijke beperking verzot waren en nog zijn van vrachtwagens.

Sindsdien wordt het elk jaar op de 3e zaterdag van september gereden door de Kempen. En transportbedrijf van der Heijden is altijd present om vele mensen een onvergetelijke en oorverdovende middag te bezorgen.

Deze 20 vrachtwagens rijden dan op zo’n dag ca 100 km, bij elkaar is dat al gauw 2000 km en dat al 25 jaar en dat is een afstand van meer dan 50.000 km.

Ik weet niet wat de dieselprijs is maar dat is een behoorlijke financiële investering geweest over de jaren.

Maar nog veel belangrijker is dat alle chauffeurs die op deze dag meerijden dat geheel belangeloos deden en doen.

Dus deze onderscheiding die wij vandaag uitreiken aan Gert-Jan is zeker ook bedoeld voor al die mensen die jarenlang hieraan meegewerkt hebben.

Een mooie anekdote is dat Gert-Jan zelf ooit heeft meegereden in een gerestaureerde Oldtimer. Hierbij moest hijzelf zeer veel  “koppelen”, zoveel zelfs dat hij zijn knieën niet meer voelde van de pijn. Maar ondanks deze pijn reed hij stoer door tot aan het einde om zijn bijrijder een onvergetelijke middag te bezorgen.

Het is dan ook zeer terecht dat dit jaar D’n André wordt uitgereikt aan transportbedrijf van der Heijden en hun personeel in de persoon van Gert-Jan van der Heijden.

Kijk hier voor prachtige foto’s van het ZoKi-feest gemaakt door Geert-Jan Timmermans.