Bonte Mugge Party startsein voor het nieuwe carnavalsseizoen in Bladel

Prins Piet Culina Na een middag vol zang, dans en conferences met als hoogtepunt de ‘blacklight act’ van de trainsters en begeleidstersvan High Energy, kwam vroeg in de middag de nieuwe Prins der Schoojers tevoorschijn uit een grote televisie. Prins Giel d’n Urste is de kleinzoon van Grootvorst Johan, die dan ook uitermate verheugd reageerde.

 

Prins Giel zal regeren onder het motto: ‘Als ne Pijnenburg mee de scepter zwaait, is het Blaalse wend die d’r waait, Mee Prins Giel maokt iedereen lol, dees jaor zit de zaal wir vol’. Giel Pijnenburg zit op basisschool de Toermalijn en is actief lid van Badmintonvereniging Bladel en Hoogeloon.

Na het offi ciële afscheid van Adjudant Jeroen en Prins Freek was het tijd voor de onthulling van de nieuwe Prins. De verrassing was groot toen na de pauze de oudste zoon van Grootvorst Johan tijdens een ‘diner’ tevoorschijn kwam. PieterPijnenburg zal de komende carnavalsperiode regeren onder de naam Prins Piet Culina, verwijzend naar zijn passie voor koken. Na de kokschool en enkele jaren in de horeca werkzaam te zijn geweest, is Pieter sinds een aantal jaren verbonden aan de Praktijkschool van het Pius X-College waar hij een aantal jongeren opleidt tot horecamedewerkers. In het dagelijks leven is hij de partner van Daniëlle en vader van Floor, Sophie en Pleun, die vol ongeloof naar het podium staarden waar hun vader gepresenteerd werd als 43e Prins der Muggenzifters.

Prins Piet Culina zal regeren onder het motto:
‘Met deze keukenprins aan het roer, vieren wij carnaval met burger, buitenlui en boer’.

Bron: PC-55