Als je aan Johan Pijnenburg denkt, denkt iedereen meteen aan ‘de Muggezifters’.

uitnodiging afscheidsreceptieDit zal waarschijnlijk tot in lengte van jaren zo blijven. Zelfs nu Johan, medeoprichter en meer dan 40 jaar leider van de Muggezifters, stopt als actief lid. Op zaterdag 13 april bieden het bestuur en de leden Johan Pijnenburg een afscheidsreceptie aan, waarbij we u graag uitnodigen om aanwezig te zijn.

Deze openbare receptie vindt plaats op zaterdag 13 april van 19.30 tot 21.00 uur in Feesttempel Ambiani in Bladel.

Woorden kunnen niet voldoende tot uitdrukking brengen welke rol Johan heeft vervuld binnen de carnavalsvereniging maar toch hebben we enkele opmerkelijke zaken en uitspraken opgetekend, die Johan kenmerken en zijn ware aard weergeven.

“Het doel van de vereniging is het bevorderen van de karnavalsviering in Bladel. Zij maakt een goede en verantwoorde karnavalsviering mogelijk voor personen uit alle lagen der bevolking.”

“Het mooiste dat we bereikt hebben is de carnavaleske raadszitting. Op ludieke wijze de gemeenteraad parodiëren. Nooit kwetsend en altijd met een enorme dosis humor. Daar ben ik met recht trots op.”

“Nog een hoogtepunt is de jaarlijkse middag voor het Zorgenkind. Die middag is uiterst vermoeiend maar zo dankbaar.”

“Vergeet nooit, dat je gastheer bent en ervoor moet zorgen dat vooral ánderen het naar hun zin hebben: jij zorgt voor je gasten.”

Wij willen als vereniging nu voor Johan gastheer zijn, zodat Johan zich volledig met u als gasten bezig kan houden.

Ter afsluiting willen we nog eenmaal aansluiten bij woorden die Johan kenmerken:

“Ik ben slechts een heel klein onderdeel van het grote geheel der Muggezifters”.

Laten we er deze avond gezamenlijk voor zorgen, dat we Johan Pijnenburg op grootse wijze van een gepast afscheid voorzien!