Elke avond/middag bal in Den Herd met gevarieerd muziekaanbod

DJ ArdisticCarnaval en muziek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Muziek bepaalt grotendeels de sfeer tijdens een carnavalsbal. De Muggezifters hebben het voor elkaar gekregen om elke dag een feestband te programmeren. Variatie, feest en meezingers; dat is het idee achter de verschillende artiesten die het podium zullen betreden. Hieronder ziet u het programma.

 

Programma
• Zaterdag 9 februari: De Kempen FM drive-in show met Eddie van der Woude draait de hele avond tussen de sets van de OfGeZatBand door. Gegarandeerd sfeer en gezelligheid.
• Zondag 10 februari: Na de optocht en tijdens de prijsuitreiking feestmuziek van het coverduo ‘Best off’, afgewisseld met de Kempen FM drive-in Show met Arie van de Pol.
• Maandag 11 februari: Dj Ardistic voor de Kempen FM Drive-in show. Daarnaast gaat het dak eraf met ‘Dakkeraf’.
• Dinsdag 12 februari feest met Harten Twee; sinds jaar en dag niet meer weg te denken bij het Bladelse carnaval.

Jeugddisco
Voor de jeugd is er op zaterdag, zondag en maandag jeugddisco in de kleine zaal van Den Herd met dj Marc. Elke avond tussen 19.00 en 22.30 uur de muziek die de Bladelse jongeren willen horen. De traditionele paal ontbreekt natuurlijk niet en zonder twijfel zal Prins Freek een bezoekje brengen aan de jeugddisco. Bij de jeugddisco is toezicht aanwezig, mag geen alcohol gedronken worden en voor 22.30 uur Den Herd niet verlaten worden. Extra sfeer door licht, aankleding en geluid. In de dagen voor carnaval zal met man en macht gewerkt worden aan de feestelijke aankleding van het ‘Muggepaleis’. Dit jaar met nog meer aandacht voor licht, geluid en aankleding. Nieuw dit jaar is de verzorging van het geluid door MTM Events. Een voorproefje daarvan was te horen tijdens de Bonte Muggeparty.

Competitie
Zorgen voor een aparte uitdossing is onlosmakelijk met carnaval verbonden. De één trekt een simpele boerenkiel aan maar een ander denkt weken na over een originele outfit. En vooral dat laatste willen de Muggezifters stimuleren; hoe gekker, hoe liever. Op de balavonden van zaterdag en maandag zal de persoon die zich het fraaist, origineelst, meest apart, onderscheidend of creatiefst heeft verkleed een prachtige medaille en een leuke prijs kunnen winnen.

Bron: PC-55 door Renate Pijnenburg