Publiek zittingsavondVrijdag 25, zaterdag 26 januari,
vrijdag 1 en zaterdag 2 februari 2013.

Aanvang avonden 19.49 uur. (11 voor 8)
 

Het programma van de zittingsavonden 2013 belooft veel goeds! Cabaret, dans, muziek, zang, kolderieke humor, tonpraten. Alle ingrediënten aanwezig om er weer gevarieerde avonden van te maken.  

Programma
Dit jaar niet alleen artiesten van eigen bodem, maar ook twee gelouterde tonpraters vanuit
buiten Bladel. En niet de minsten: Hans Verbaarschot uit Deurne, die in zijn creatie als Bolletje Pretvet al heel veel publiek heeft laten lachen en Rob Kemps uit Best die enkele jaren geleden nog furore maakte in het televisieprogramma “LAMA gezocht”. Twee ijzersterke tonpraters, die hun sporen al dik hebben verdiend.

Terug naar onze Bladelse deelnemers. Nadat de spits van de avonden is afgebeten door de mini’s van dansformatie High Energy, betreedt Jan Smets als Blaalse Wèndbuil het podium. Jan zal op zijn bekende manier de Bladelse gemeenschap weer op de hak nemen. Nieuw dit jaar is het optreden van de Percussie Groep L’Union (de PGL). Deze drummers zullen ons verrassen met een muzikale act, waarin ze in Brazilië jaloers op zullen zijn. Ook de junioren en senioren van dansformatie High Energy zullen hun danskunsten op het podium vertonen.

Na de pauze treden de gezusters weer voor het voetlicht. Petri Jobse, Marjo van Herk en Nienke van Lieshout zullen ons als de gezusters Rita, Bets en Jo vermaken met hun liedjes en kolderieke sketches. Dit geldt ook voor Sem van de Borne die vorig jaar bewezen heeft dat cabaret hem als geen ander ligt. In de finale zal het carnavalslied 2013 gezongen worden door Christian Goossens en Jos Lenssen.
De deelnemers hebben er zin in en jullie toch ook?

Op donderdag 24 januari zullen de artiesten de leden van de Katholieke Bond van Ouderen uit Bladel vermaken. Deze avond begint om 19.11 uur.

Ondersteuning
De optredende artiesten zullen muzikaal ondersteund worden door het muggencombo, bestaande uit Jack Knook (bas), Guud Krekels (gitaar en sax), Louis Kaethoven (drums) en Jos Kaethoven (toetsen).
De presentatie van de avonden is in de vertrouwde handen van Harrie Fiers.

Afscheid
Wie geen ondersteuning meer zal verlenen, en dit doet alle mensen die bij de zittingsavonden betrokken zijn pijn in het hart, is Jan van Avendonk. Jan heeft na heel veel jaren trouwe dienst bij de zittingsavonden besloten ermee te stoppen. Jan was de verbindende schakel tussen de deelnemers en de Muggezifters. Jan deed dit met veel overgave en heel veel plezier. We zullen hem missen, niet allen wij als carnavalsvereniging, maar ook zeker de vele deelnemers die Jan de afgelopen jaren begeleid heeft. Wat we misschien het meest zullen missen is zijn oproep tot stilte in de foyer, als deelnemers op het podium hun act deden. Jan liep dan door de foyer en zei alleen maar: “sssst…sssst….sssst”
Oprechte dank Jan, namens heel veel zittingsavond deelnemers.

Voorverkoop kaarten zittingavonden
Zaterdag 12 januari 2013 van 10.00 tot 12.00 uur
Vrijdag 18 januari 2013 van 20.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 22 januari 2013 van 20.00 tot 21.00 uur
Dinsdag 29 januari 2013 van 20.00 tot 21.00 uur
De kaarten kosten 11 euro per stuk (max. 6 kaarten p.p.)
De voorverkoop vindt plaats in Den Herd.