De Wappers 'Okee Doe Mee'Okee Doe Mee van de Wappers is het nieuwe carnavalslied in 2013

Tot aan zondag 6 januari 2013 wisten maar weinigen in het Blaalse ‘Muggerijk’ van het bestaan van het feestduo ‘De Wappers’. Maar sinds het duo Christian Goossens en Jos Lenssen tijdens de de ‘Bonte Muggeparty’ in ‘Den Herd’ de nieuwe Blaalse Carnavalsschlager 2013 presenteerden verdween de anonimiteit van het tweetal als sneeuw voor de zon!  Binnen notime hoorde men in Blaal tijdens allerlei activiteiten en evenementen de sfeervolle meezinger ‘Okee Doe Mee’ door de geluidsboxen schallen en kon men in de aanloop naar carnaval 2013 volop kennis maken met de zingende ‘Wappers’.

Op zoek naar een nieuwe Blaalse Carnavalsschlager liep een afvaardiging van CV ‘De Muggezifters’ een klein jaar geleden toevalliger wijze aan tegen ‘De Wappers’, een tweetal ras carnavalsvierders welke ‘toevallig’ ook nog een aardig moppie kunnen zingen. Op de vraag of men wellicht interesse had om de Carnavalsschlager 2013 van Bladel te maken reageerden beiden heel spontaan en was meteen al de aanzet gegeven voor ‘Okee Doe Mee’, het lied welke vanaf het eerste moment tijdens de ‘Bonte Muggeparty’ op zondag 6 januari jongstleden door carnavalvierend Blaal warm werd ontvangen.

Dat zowel Christian Goossens (getrouwd met een Blaalse, woonachtig in het Rijk der Muggezifters en werkzaam bij Fixet te Bladel) alsmede zijn zangmaat Jos Lenssen het feesten in het bloed heeft zitten blijkt wel uit het feit, dat beiden als Prins Carnaval de scepter zwaaiden en diverse functies binnen het carnavalswereldje hebben uitgeoefend zoals onder andere Vorst, Adjudant, Boerenbruidegom en Tonproater. Daarbij opgeteld een tiental eigen carnavalsliedjes achter de naam van ‘De Wappers’ en het is duidelijk waarom het zingende duo gek is van carnaval én waarom men met de carnavalsvierdaagse vaak van huis is!

Na de nodige voorbereidingen werd de Blaalse Carnavalskraker 2013 ‘Okee Doe Mee’ door ‘De Wappers’ halverwege december 2012 opgenomen in de professionele muziekstudio ‘Del-Fy Records’ in het Belgische Lommel. De tekst van de sfeervolle meezinger werd geschreven door ‘De Wappers’ zelf met ondersteuning van Henny Weijmans, professioneel zanger/entertainer en tekstschrijver van tal van Nederlandstalige hits. Gezien het succesvolle debuutoptreden van ‘De Wappers’ tijdens de zeer geslaagde ‘Bonte Muggeparty’ op zondag 6 januari jongstleden belooft men de komende tijd nog veelvuldig van ‘De Wappers’ en hun gloednieuwe Blaalse Carnavalsschlager ‘Okee Doe Mee’ te gaan horen.
Voor meer info over ‘De Wappers’ neem je een kijkje op hun website.