"Vele handen maken licht werk"
De voorbereidingen voor het mooiste culturele feest in Nederland, Carnaval, zijn al weer in volle gang!
Na de vele succesvolle activiteiten van het afgelopen jaar, waarin het jeugdcarnaval een groeiende rol heeft bij de vele festiviteiten, willen we voor het carnavalsfeest van 2013 ook weer een beroep doen op alle vrijwilligers.
Zonder jullie hulp geen carnaval in Bladel!

Om beter op jullie wensen in te kunnen spelen, vragen we om je voorkeur voor bepaalde taken kenbaar te maken. Je kunt overigens ook aangeven welke taken je absoluut niet wilt verrichten en op welk tijdstip je absoluut niet wilt worden ingedeeld.
Wij zien jullie reactie graag uiterlijk 3 december tegemoet.
Je mag deze mailen naar: ariekennis@live.nl. of vul dit in onderstaand reactie-formulier in en wij nemen contact met u op.

De taken bestaan uit:
-garderobe
-winkeltje
-deurwacht bij zittingsavonden en seniorenavond
-bonnenverkoop
-begeleiding bij tienerbal

Op deze website vind je onder het tabblad activiteiten het complete programma van de Muggezifters tijdens carnaval-2013.
Omdat carnaval dit jaar vroeg valt, willen we nu al beginnen met het verdelen van de taken. Wij beseffen dat het best moeilijk is om nu al beschikbaarheidsdata door te geven. Toch vragen we om dat nu toch al te doen. Uiteraard kun je een later stadium nog wel wijzigingen doorgeven.

Bovenvermelde taken gelden voor de seniorenavond (24-1) alle zittingsavonden (25-1, 26-1,
1-2 en 2-2) en alle carnavalsactiviteiten vanaf zaterdagavond 9 februari t/m dinsdagavond
12 februari 2013.
Tijdens de raadszitting en kroegentocht op maandag (11-2) nodigen wij iedereen uit om hier bij aanwezig te zijn; dit om de feestvreugde te verhogen. “Hoe meer zielen hoe meer vreugd!”

Mocht je in je familie en/of kennissenkring nog mensen kennen die ook een steentje willen bijdragen aan carnaval dan horen wij het graag.
(De minimale leeftijd hiervoor bedraagt 18 jaar)
Wij hopen wederom op jullie medewerking en danken jullie bij voorbaat voor jullie inzet!

Met Carnavaleske groet, namens de huishoudelijke commissie,
Arie Kennis
Wim Machielse
René Heijmans