15 mei j.l. werd tijdens de grote finale van de Rabobank Clubkas Campagne de uitslag bekend gemaakt.

Lees verslag op de Rabobank site

Het totale bedrag dat de Rabobank de Kempen west ter beschikking stelde was € 100.000,-

In totaal deden 396 verenigingen aan deze actie mee.

Per stem was de geldwaarde € 2,57

 

De Muggezifters behaalden 213 stemmen, maar liefst 2,5 keer zoveel als vorig jaar. Dit levert de vereniging € 547,41 op.

Daarnaast won de Muggezifters ook de originaliteitprijs voor de wijze waarop zij deze activiteit  heeft gepromoot. (o.a. gebruik van oude en nieuwe media, Grote mug op een prominente plaats in Bladel, Sticker actie op alle Pin-automaten van de Rabo banken in de kempen)

Vooral het koppelen van een goed doel aan onze activiteit (Actie Alpe DuZes met Rob Kuijpers) maakte grote indruk.

Deze originaliteitprijs leverde een extra bedrag van € 250,- op.

Van de totale opbrengst van ca € 800,- zullen wij € 400,- doneren aan het eerder genoemde goede doel.

Graag bedanken wij alle mensen die hun stem(men) aan de Muggezifters hebben gegeven en aan de leden die deze actie hebben uitgevoerd.

Wij wensen Rob heel veel succes met het 6 maal beklimmen (ca 90 km!!) van de Alpe D’Huez.

Voor meer informatie over Rob, klick op zijn foto!

 

 

Hieronder het integrale verslag van Rob van deze finale-avond:

Dinsdag 15 mei was het zover, de grote finale avond van de Rabobank Clubkas campagne. Ik moet zeggen dat ik toch wel zeer benieuwd was wat het resultaat was van de reclame campagne van de Muggezifters. De Mug heeft enkele weken mogen pronken op de garage bij van Heeswijk en er heeft menig artikel gestaan in diverse lokale kranten. En dan natuurlijk de sticker actie bij de pin automaten van alle Rabobanken hier in de buurt.

Van vooral dat laatste was ik zeer benieuwd wat de reactie zou zijn. Bij het plakken van de stickers heb ik telkens netjes gelachen in de camera van de Rabobank. En mensen keken ook best raar dat ik niet ging pinnen maar iets rommelde bij de pinautomaat. Schijnbaar is het aantal mensen dat ging pinnen in de gemeente Bladel flink afgenomen in die weken….omdat ze bang waren voor skimmen… Maar wees niet bang, het was voor een goed doel.

Maar het is het allemaal meer dan waard geweest! De Muggezifters hebben namelijk bijna 800 euro opgehaald. En bij de aankondiging op het podium dat de helft naar Alpe d’HuZes gaat brak er een applaus los in de zaal. Gaaf moment!

Via deze weg wil ik de Muggezifters dan ook heel hartelijk bedanken voor deze sponsoring. Want, zoals elke vereniging, hebben ze zelf het geld heel hard nodig. En om dan zoiets te doen, dat geeft aan dat zo’n vereniging het hart op de juiste plaats heeft!

Het enige dat ik nu nog moet doen is op 7 juni 6x die berg omhoog…..
*******************************************************************

Ik schrijf het ook al in het stukje maar wil het nogmaals benadrukken. Ik ben zeer blij met het resultaat en jullie enorm dankbaar voor deze actie. Jullie hebben me op een totaal verwacht bedrag van ruim 7.000 euro gebracht….

Groet,

Rob