Wat is Alpe d’HuZes?

Alpe d’HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

Op één dag wordt de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen.

Bijdrage CV de Muggezifters

Van de opbrengst uit de  Rabobank Clubkas campagne, waaraan ook cv De Muggezifters deelneemt, zal  50%  gedoneerd worden aan deze actie.

U kunt 2 stemmen geven aan cv De Muggezifters, klik op onderstaand logo en breng Uw stem uit!

 

Rob Kuijpers

 

           

 

Rob Kuijpers is als commissielid PR actief bij cv De Muggezifters.  Rob neemt ook deel aan deze fiets-actie.

Hieronder een korte toelichting van Rob

 Een sponsor uit onverwachte hoek (door Rob Kuijpers)
De afgelopen periode heb ik veel moeite gedaan om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes. Vele mooie donaties heb ik mogen ontvangen van mensen die mij een warm hart toedragen en willen helpen in de strijd tegen kanker. Ook met mijn veiling (www.ad6-veiling.nl) en supportersreis (www.forzawielerreizen.nl/alpe-dhuzes) hoop ik nog veel geld binnen te gaan halen. Maar toen de Muggezifters mij benaderden met het idee om de helft van de opbrengst van de Rabobank Clubkas Campagne te doneren aan Alpe d’HuZes, was ik heel blij verrast!

Als je denkt aan carnaval denk je vooral aan veel plezier maken, mooie carnavalswagens en 4 dagen even niet denken aan de dagelijkse beslommeringen. En dan denk je, wat heeft dat te maken met Alpe d’HuZes? Alpe d’HuZes heeft een aantal motto’s die veel raakvlakken hebben met de Muggezifters. Meedoen aan Alpe d’HuZes doe je namelijk niet voor jezelf maar voor een ander! Alpe d’HuZes is gegrondvest op de absolute overtuiging dat je de grootst mogelijke voldoening bereikt als je je met hart en ziel inzet voor een ander. En de Muggezifters zetten zich al jaren met hart en ziel in om voor de Bladelse gemeenschap een gezellig carnavalsfeest te organiseren.
Een ander doel van Alpe d’HuZes is mensen, die met deze ziekte in aanraking zijn gekomen, te faciliteren om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker. Door te zorgen voor een gezellig carnavalsfeest in Bladel dragen de Muggezifters ook aan dit motto een steentje bij. Lekker een paar dagen genieten en de dagelijkse zorgen heel even vergeten. En dat is ook belangrijk!

Als laatste wil ik de Muggezifters heel hartelijk bedanken voor dit idee en het initiatief om mij op deze manier te sponsoren! Super! Ik hoop op veel stemmen van de leden van de Rabobank.

Wil je meer lezen over mijn persoonlijke motivatie rondom Alpe d’HuZes? Neem dan eens een kijkje op mijn blog: rplkuijpers.wordpress.com

 

Dus: Uw stem op cv De Muggezifters is tevens een bijdrage voor de actie Alpe d’Huzes. 

Wij ondersteunen deze actie van harte via Rob.

U kunt stemmen vanaf 16 April:  

ga naar Rabobank Clubkas campagne.