Past jouw hoofd onder deze steek?

Muggezifters zoeken nieuwe leden

 

Vind je carnaval ook zo’n gezellig feest? Maar gaan je vrienden niet meer mee ‘stappen’ of wil je het ook weleens op een andere manier beleven? Vind je het leuk anderen (en jezelf!) veel plezier te bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Carnavalsvereniging de Muggezifters is een gezellig groepje van rond de dertig mensen die al 40 jaar het carnavalsfeest organiseren in Bladel. Diverse commissies organiseren jaarlijks ruim 25 activiteiten, waar duizenden mensen van genieten. Voor jong en oud, van zittingsavonden en bezoeken aan scholen en het Verpleegtehuis tot aan de Blaalse Lichtstoet. Het thuishonk is Cultureel Centrum Den Herd. Naast de leden is er een groot aantal vrijwilligers die de muggezifters al met hand en span diensten ondersteunen.

Jongere leden

Om al deze activiteiten te kunnen blijven organiseren zijn enthousiaste en actieve leden nodig. De laatste jaren hebben we al wat meer jongere leden mogen verwelkomen en daar zijn we heel blij mee. Nog steeds is er ruimte voor meer enthousiaste mensen met goede ideeën, die houden van aanpakken en graag helpen om carnaval tot een ongedwongen plezierig feest voor jong en oud in Bladel te maken. De vereniging staat open voor nieuwe ideeën en binnen het budget acteren de commissies zelfstandig. Er is dus ruimte voor eigen initiatief, maar ook als je ‘gewoon’ wilt helpen, ben je van harte welkom!


Raad van Elf

De grootste behoefte hebben wij op dit moment bij de Raad van Elf. Een aantal oudere leden heeft hier afscheid van genomen en dat vraagt om aanvulling en verjonging. Als lid van de Raad van Elf ben je samen met de prins, adjudant en vorst het gezicht van de vereniging. Net als de Prins, beleef je de carnavalsactiviteiten op een bijzondere manier en je draagt een belangrijk steentje bij aan het carnavalsplezier van al onze ‘gasten’. Daarnaast kun je lid zijn van één of meer commissies en ook op die manier een bijdrage leveren.

Wat kun je verwachten?

We zij ons ervan bewust dat de tijd dat leden aan alle activiteiten deelnamen achter ons ligt. Iedereen heeft het immers druk. Je bent dus niet verplicht overal bij aanwezig te zijn; het minimum ligt op ongeveer 1/3 van de activiteiten. Rond 24.00 uur sluiten we de activiteiten altijd gezamenlijk af en ben je vrij je eigen weg te gaan. Het vereiste pak ontvang je van de vereniging. De contributie bedraagt 33.00 euro per jaar.

Interesse?

Lijkt het je wel wat, maar twijfel je nog? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer. En informeer ook eens in je vriendenkring. Samen met hen is het misschien nog gezelliger om bij de club te komen! Voor meer informatie kun je terecht bij René Heijmans  tel. 0497-386702 en 06-51185494 of mail naar  m.heijmans4@chello.nl en Pius Lemmens  tel. 383615 of stuur een mail naar  piuslemmens@hetnet.nl.  We laten je graag meegenieten van onze vereniging!