De zittingsavonden-2018 van CV De Muggezifters beloven mooie avonden te worden!

Een groot aantal Bladelse artiesten en twee ‘buitendorpse’  tonpraters treden  op tijdens de zittingsavond van cv De Muggezifters.

 

Wie treden er dit jaar op?

Uiteraard, en niet meer weg te denken van de bühne,  zijn de dansers en danseressen van HIGH ENERGY aanwezig. Deze enthousiaste jongeren zullen u meevoeren in het wilde dierenleven.

Nieuw dit jaar is het optreden van een groep, een fusie van Bladels topamusement. De gezusters en Hein van Eekert hebben de handen in elkaar geslagen en gaan samen een optreden verzorgen.  Wat het gaat worden is nog een verrassing maar dat deze combinatie garant staat voor humor en topamusement is zeker.

Jack Vosters is ook weer van de partij. Hij staat ook dit jaar weer in de ton en zal ons zeker vermaken met zijn typische humor.

Afgelopen jaar was de grote verrassing de jeugd van Percussie Groep met hun verrassende en spetterende optreden. Ook dit jaar zullen zij ons muzikaal vermaken. Zij hebben voor zichzelf de laat hoog gelegd en zullen er alles aan doen om dit minimaal te evenaren.

Terug van weggeweest is ‘de grote Percussie groep’ van L’Union.  Zij zullen Den Herd doen schudden op zijn grondvesten.

De twee gerenommeerde tonpraters van ‘buitenaf’ zijn Peter van der Maas uit Hilvarenbeek en Christel van Den Dungen uit Tilburg.  Peter heeft in het verre verleden al furore gemaakt op het Muggezifters podium en staat garant voor carnavaleske humor. Christel heeft  ons enkele jaren geleden vermaakt  met haar creaties van Lies Teelor en Toke de toverfee.  Dit jaar zal zij optreden als Manon van de autowassalon….!  Met deze buut won Christel de Opperleuterèr van Kruikenstad (Tilburg) en de Publieksprijs.

Evenals de laatste jaren zal de muzikale ondersteuning verzorgd worden door Roberto Panjoel.

De avond zal aan ‘elkaar gepraat’ worden door vorst Stefan.

Bij het schrijven van dit artikel is nog niet bekend wie de opvolger is van Prins Maestro Aloysio. Zijn opvolger zal bekend gemaakt worden op zondag 7 januari tijdens de Bonte Muggeparty in Den Herd. (Hiervoor bent u ook allen van harte uitgenodigd. Het begint om 11 minuten voor twee uur).Wij  zijn ervan overtuigd dat er weer een enthousiaste voorganger zal zijn van het carnaval in 2018.

Entreekaarten:
Je wilt deze veel belovende avond toch niet missen?
Dan kun je entreekaarten verkrijgen tijdens de voorverkoop op de volgende data.

Leden Seniorenvereniging-Bladel:
Voor de zittingsavond van vrijdag 26 januari zijn, alleen voor leden van de seniorenvereniging -Bladel, kaarten te koop op vrijdag 12 januari van 14.00 tot 15.00 uur in de Schouw bij Den Herd.